Over mij

Ik ben Yvonne van Treek (1964), moeder van zoon Joris (1993) en werkzaam als kinder- & jongerencoach, (interim) teammanager en (familie) mediator.

Een groot deel van mijn werkbare leven heb ik in de zakelijke dienstverlening gewerkt in verschillende commerciële en leidinggevende functies. Binnen deze rollen was de factor mens en communicatie altijd de rode draad, waarbij ik van coaching van mensen en teams alsmede conflictbemiddeling de meeste energie krijg en mij het meeste ligt.

Dit heeft mij begin 2015 mede doen besluiten om deels de switch te maken naar kinder- & jongerencoach en (familie) mediator, omdat ik meer uit mijn vaardigheden wil halen en echt iets voor de ander wil betekenen in een zo vroeg mogelijk stadium in iemands leven. De meeste problemen hebben uiteindelijke de oorsprong in je jeugd dus wat is mooier dan er meteen mee aan het werk te gaan zodra je met een hulpvraag zit.

De benodigde opleiding voor kinder- en jongerencoach heb ik gevolgd en succesvol afgerond aan de Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel en mijn basisopleiding tot mediator en de familie accreditatie bij het Mediation College te Alkmaar.